Tid for å tenke nytt om framtida?

Mange av oss må tenke nytt om jobb og karriere. Trenger du hjelp og råd?

Aldri tidligere har vi blitt satt på en større prøve når det gjelder arbeid og omstilling. Innlandet fylkeskommune ønsker vi å bidra med råd og veiledning gjennom karrieresentrene våre.

Lokalisert i hele fylket

Illustrasjon av skilt - Klikk for stort bildeIllustrasjon av skilt Unsplash I Innlandet fylkeskommune har vi karriereveiledere klare til å gi karriereveiledning til alle fylkets innbyggere over 19 år. Vi har karrieresentre i tidligere Oppland (Gjøvik, Hadeland, Lillehammer, Valdres, Otta og Vinstra), ved karrieresentret Hedmark på Hamar og ved sentrene for voksnes læring i tidligere Hedmark. 

Rådgiver karriereveiledning, Kristine Winjevoll i Innlandet fylkeskommune ønsker at flere benytter seg av tilbudet som er gratis og for alle over 19 år.

Alle har en karriere

Kristine Winjevoll - Klikk for stort bildeKristine Winjevoll Innlandet fylkeskommune -  Vi tenker at uansett hvor du er i livet så har du en karriere. ​Karriere er selve livsløpet, som ikke bare omfatter utdanning, arbeid og læring, men også i andre roller og livssituasjon du er i, sier Kristine Winjevoll.

Karriererådgiverne i Innlandet vil være til tjeneste både for privatpersoner, men også for bedrifter. De ønsker å være en samtalepartner, noen som kan være med på å se nye muligheter og nye veier.

- Dette er en gratis tjeneste. Den er trygg og kvalitetssikret. Vi vil være en diskusjonspartner for å kartlegge kompetanse og se muligheter. Vi kan være en sparringspartner i omstillingsprosesser  og vi kan bidra i trekantsamtaler sammen med attføringsbedrifter, NAV eller andre, forklarer Winjevoll.

Alternative "møterom"

Trenger du noen å snakke med så ikke nøl med å ta kontakt. Du trenger ingen henvisning.

-  Nå er det jo dessverre slik at kontorene er stengt for fysisk oppmøte som det meste annet i disse dager, men vi  tilbyr karriereveiledninger på video, epost, chat eller telefon til kontorene åpner igjen for fysiske møter. 

I den forbindelse har vi laget en liten film som gjerne må deles og spres for vi ønsker å nå ut til så mange som mulig nå når hverdagen har blitt så annerledes og kanskje uforutsigbar som den har blitt, forteller Kristine Winjevoll.

Nettsiden til Senter for voksnes læring Innlandet fylkeskommune

Se filmen om hvordan du finner fram til et karrieresenter

Til toppen